Kiválasztás

Az első és legfontosabb szempont a kölcsönös szimpátia. Mielőtt mellettem teszitek le a voksotokat egy személyes találkozót javaslok ahol bemutatkozásom után átbeszélhetjük elképzeléseiteket, rákérdezhettek félelmeitekre és én megválaszolom kérdéseiteket .

Ezután átgondoljátok otthon és megvitatjátok tapasztalataitokat majd egy rövid visszajelzést adtok irányomba, hogy szeretnétek e hogy ott legyek az esküvőtökön vagy esetleg más Ceremóniamestert vagy Vőfélyt szimpatikusabbnak találtatok.

Amennyiben úgy döntötök, hogy rám bízzátok a  „Nagy Napot” és azt szeretnétek, hogy én vegyem kezembe esküvőtök napján az irányítást, úgy a következő lépés a szerződés megkötése. Ez mindössze egy egyoldalas szerződés,  de fontos tudni, hogy egy magára valamit adó Ceremóniamester csak abban az esetben foglalja be a tárgyalt időpontot, ha szerződés kerül aláírásra. Ennek jelentősége az ifjú párok felől tekintve is óriási, hiszen csak így lehetnek biztosak abban, hogy nem maradnak felkészült és képzett CM nélkül életük legfontosabb napján. A szerződés természetesen részemről is szent és sérthetetlen és a szerződött napom csak a Tiétek és ezen nem változtathat még az sem ha maga Angelina Jolie és Brad Pitt kérne fel  mind a 12 gyermekük esküvőjének levezetésére!

 

Azon ifjú párok Ceremóniamestere vagyok, akik nem szeretnék életük legfontosabb napját a véletlenre vagy a szerencsére bízni!

Ne bízd a szerencsére

Hívj!  +36 70 778 4464

 

Cikkek képei: kp1.png