Bemutatkozás

Az első általam koordinált esküvő több mint 20 évvel ezelőtt egy színpadra tervezett néptáncos koreográfia volt.  Ekkor 17 éves voltam és a nézőtérről érkezett az első felkérésem „igazi” esküvő és lakodalom koordinálására. Miután elvállaltam és nagyon jól sikerült ismét kaptam pár felkérést,  de ezekre természetesen már tudatosan készültem, sőt idősebb gyakorló vőfélyeket felkeresve,  sok-sok irodalmat is átolvasgatva megterveztem-  kvázi forgatókönyveztem az esküvőimet.

 

Mára már kissé átalakult a vőfély szakma, ha úgy tetszik tovább fejlődött és a xxI. századi arculat váltásban nagy szerepet kaptak az Angolszász területek szertartásaiból adoptált elemek és stílusirányzatok is. Ezen átalakulásban nagy szerepet játszott több méltán híressé vált hazai szakember is akik közreműködésével eljutottunk a mai úgy nevezett „városi vőfély” vagy mai modern nyelvünkön Ceremóniamesternek nevezett esküvői koordinátorokhoz.

 

Ceremóniamesteri átképzésem azonban nem kívántam pusztán saját tapasztalataimra alapozni, így szakmai képzés keretein belül szívtam magamba a Ceremóniamesterség professzionális szintjének eléréséhez szükséges tudást!

 

Az egyedi stílusom további védjegye a kétnyelvűség is.  Amennyiben külföldi vendégek is vannak a násznép köreiben igényekhez igazítva Angol- Magyar vagy Magyar- Angolnyelven is képes vagyok az esküvők és lakodalmak levezénylésére a saját „jópofa” stílusom megtartása mellett.

 

Az általam kínált szolgáltatás a modern kornak megfelelő megváltozott igényekhez idomul. Stand Up stílus, sok improvizáció akár hagyományos rigmusokkal is tarkítva! Elsősorban az igényeknek és elképzeléseknek megfelelően alakítom a az esküvő és lakodalom stílusát.  A városi vőfély szerep áll hozzám legközelebb, aki igény esetén kikér, búcsúztat, poénokat is dobálgat,  de nem mindig rímekben. Táncoltatok, táncolok vagy éppen stand- up stílusban kacagtatok.

 

Jó helyzet felismerő és improvizációs készségeimmel, ha igényt látok rá játékokat szervezek a közönségnek.

 

Felkészült vagyok a hagyományos Vőfély szerepre is amennyiben ezt a vonalat kívánja követni az  ifjú pár. Ezen vonal mentén verseimet magam írom és az ifjú párra is igazítom azokat.

 

Ha szeretnétek, hogy esküvőtök szervezésének fáradalmait biztos siker koronázza  és szép élmény legyen örökre a „Nagy Nap” de nem igazán vőfélyt szeretnétek és nem is egy észrevehetetlen és  visszafogott moderátort akkor a Ti Ceremóniamesteretek én vagyok!


Cikkek képei: kp4.png

 

HÍVJ!: +36 70 778-4464

 

Cikkek képei: kp5.png